Welkom

Uw Tandarts te duur?

De kosten van tandheelkundige behandelingen zijn in Nederland erg hoog geworden (+9,6% in 2011,+10,7% in 2012) en dikwijls zijn de wachttijden lang. Redenen dus om eens naar een buitenlandse tandarts te kijken, waar de kwaliteit van de tandheelkunde hoog is, maar de prijs laag. Wij zijn daarop ingesprongen en bemiddelen en begeleiden waar nodig uw tandartsbezoek in Kiev. Wij weten uit ervaring dat de drempel om naar het buitenland te gaan voor een behandeling bij de meeste mensen toch nog redelijk hoog ligt. Begrijpelijk: het buitenland, de vreemde taal, de vakbekwaamheid van de tandarts of kaakchirurg, de kwaliteit van de materialen en de locatie. Kortom op het eerste gezicht lijkt het een heel gedoe. Maar omdat de salarissen in de Oekraïne veel lager liggen dan in West-Europa of Turkije, bent u zo voordelig als mogelijk uit. Al hierboven genoemde drempels zullen we eens voor u nalopen.

  1. Het buitenland: Kiev ligt op 2,5 uur vliegen. Het is een mooie stad met 4 miljoen inwoners en de mensen zijn er erg vriendelijk en gemoedelijk. Het ligt in de Oekraïne, er is dan ook geen visum nodig.
  2. Twee tandartsen in de kliniek spreken de Engelse taal.
  3. De tandarts staat zeer hoog aangeschreven, men heeft o.a. het Nationale Oekraïense basketbal team onder behandeling inclusief de complete begeleiding, zie onderstaande afbeelding met de handtekeningen van de spelers.
  4. Er worden met exact dezelfde materialen gewerkt als in West Europa, dus met CE-markering.
  5. De praktijk is op 10 km van de luchthaven Zhulyany te Kiev gevestigd, zodat ook behandeling van spoedgevallen tot de mogelijkheden behoort.

Kortom kwalitatieve tandheelkundige behandelingen met enorme besparingen (circa 60%) op uw tandartskosten. Heeft u nu meerdere tanden en kiezen die nodig behandeld moeten worden? Dan loont zich een bezoek aan Kiev al snel. Er zijn geen wachttijden, waardoor uitgebreide tandheelkundige behandelingen in enkele dagen uitgevoerd kunnen worden. Bovendien leert de ervaring, dat er mooier werk afgeleverd kan worden bij volledige gebitsreparatie in een week. Immers een mooi gebit geeft uw gezicht een verzorgd en gezond uiterlijk wat resulteert in zelfvertrouwen en succes.

Let op: een uitneembaar kunstgebit wordt voor 75% door de basisverzekering gedekt. Om op de laatste 25% te bezuinigen is het niet zinvol om naar Kiev te gaan. Ook chirurgische tandheelkundige hulp door een kaakchirurg zit in de basisverzekering. Informeer eerst goed bij uw verzekeraar wat uw mogelijkheden zijn.